Film "Sumrak saga: Pomrčina" 2010.



Film "Sumrak saga: Pomrčina" 2010.

Redatelj: David Slade
Glavne uloge: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Bryce Howard, Jodelle Ferland, Jack Huston, Ashley Greene

O filmu:


Usred vječne borbe između vampira i vukodlaka, Bella mora odabrati: Edward ili Jacob? Treći nastavak Sumrak sage.

Bella i Edward ponovno su zajedno, ali njihovoj vezi prijeti nova sila: zla vampirica koja želi svoju osvetu. Dok se nastavljaju opasne bitke između vampira i vukodlaka, Bella će biti prisiljena birati između svoje prave, istinske ljubavi Edwarda i prijateljstva s Jacobom. Ali, postoji još jedan izbor s kojim će Bella biti suočena: smrtnost ili besmrtnost?

S najvećom produkcijom dosad i superzvijezdama Robertom Pattinsonom i Kristen Stewart, pod scenarističkom adaptacijom Melisse Rosenberg i redateljskom palicom Davida Sladea, film 'Pomrčina' opet nudi vječnu ljubavnu priču za sve generacije.

Istina, kritičari su opet skeptični i tvrde da se i ovaj film mogao skratiti za 15-20 minuta. Ipak, hvale se zanimljivi odnosi među likovima i autoironijske dosjetke zbog kojeg se film proglašava najboljim u serijalu. Oni koji ne vole film zamjeraju mu da je 'romantični aspekt najlošije odrađen' te da 'neprestano zamjenjivanje redateljske palice ono što najviše šteti sagi Sumrak'.

Statistika