Film "Apokalipsa Androida" 2006.



Film "Apokalipsa Androida" 2006.

Redatelj: Paul Ziller
Glavne uloge: Wendy Anderson, Scott Bairstow, Ian Black, Brian Dueck, Mike Fleischhaker, Brian Hlushko

O filmu:

Androidi su zamijenili čovjeka u mnogim poslovima što je rezultiralo porastom nezaposlenosti no to je samo početak velike androidske zavjere.

U bližoj/daljoj budućnosti voljeni i jedini nam planet pretvoren je surovu pustinju što ima velike veze sa nuklearnom katastrofom koja se dogodila. Ljudi su utočište našli u ruševnim gradovima gdje uz pomoć strojeva nastoje voditi koliko toliko normalan život.

Androidi koji im pomažu u svakodnevnom životu istovremeno znače i manjak posla što ima negativne posljedice na ljude, među njima Jutea koji gubi posao upravo zbog androida. Svoju frustraciju iskaljuje na jednom androidu kojeg prebija do smrti što će mu osigurati jednosmjernu kartu za zatvor kojim, naravno, upravljaju androidi.

Prilikom transporta prema zatvoru vozilo je napadnuto od strane golemog robota te Jute i njegov android čuvar ostaju sami u pustinji. Čovjek i android uče koegzistirati zajedno, a usput otkrivaju veliku zavjeru androidskog glavešine koji namjerava istrijebiti ljudsku vrstu i zavladati planetom.

Statistika