Film "ATL" 2006.



Film "ATL" 2006.

Redatelj: Chris Robinson
Glavne uloge: Tip 'T.I.' Harris, Lauren London, Antwan 'Big Boi' Patton, Mykelti Williamson, Keith David

O filmu:

Četvorica prijatelja suočena su sa novim izazovima koje im donosi kraj školovanja no vrijeme i dalje provode u kvartu, uglavnom na kotačima.

Reoer Tip 'T.I.' Harris preuzima ulogu naratora Rashada govoreći o četvorici prijatelja koji se nalaze na kraju srednje škole.

Brooklyn ne uspjeva pronaći posao što mu ostavlja dovoljno vremena za skupljanje svega što nosi znak New York Knicksa. Knjiški moljac Esquire nastoji doći do pisma preporuke kako bi završio svoju prijavu za fakultet. Istu će dobiti od glumca Keitha Davida. Terry nije ni približno uspješan o čemu dovoljno govori da je sa navršenom 21 godinom još uvijek u školskim klupama gdje se najbolje osjeća.

Vesela družina najradije visi na podiju na kojem se okupljaju mladi željni zabave i natjecanja u koturaljkama. Četvorka se tu priprema za natjecanje pod nazivom Skate Wars, a tu su i djevojke.

Ovo je filmski prvijenac redatelja Chrisa Robinsona, koji se bavio uglavnom režiranjem glazbenih spotova. Ukoliko vas zanima smisao naslova riječ je o kratici za Atlantu.

Statistika