Film "Štrumfovi" 2011.



Film "Štrumfovi" 2011.

Redatelj: Raja Gosnell

Glavne uloge: Neil Patrick Harris, Jayma Mays, Katy Perry, Alan Cumming,...

O filmu:

Prije par tjedana počelo je snimanje igrano-animiranih 'Štrumpfova', a procurila je i radnja ovog 'plavog filma'. Priča počinje kada zločesti čarobnjak Gargamel počne naganjati jadna male Štrumpfove, pa oni iz svog sela pobjegnu u - naš svijet! Da budemo precizniji, upadaju u njujorški Central Park, a zatim pokušavaju umaknuti Gargamelu i vratiti se u svoj dom.

Osim priče filma, mediji su objavili i nova imena glumaca koji su se pridružili projektu. Anton Yelchin ('Zvjezdane staze') bi trebao glumiti Štrumpfa Trapavog, a Fred Armisen ('Saturday Night Live') će najvjerojatnije glumiti najpametnijeg Štrumpfa - Lumena! Već smo prije najavili da će Jonathan Winters glumiti Papu Štrumpfa, Katy Perry Štrumpfetu, a George Lopez Mrguda, s tim da će legendarni glas iz 'Simpsona', Hank Azaria, vjerojatno glumiti Gargamela.

Redatelj 'Čivave s Beverly Hillsa' Raja Gosnell morat će u ovom filmu dokazati da još uvijek zna raditi igrano-animirane filmove s malim stvorenjima, a o kvaliteti filma odlučit će publika koja će 'Štrumpfove' moći vidjeti 3. kolovoza 2011.

Statistika